Ventilatiesysteem installeren regio Lubbeek, Vlaams-Brabant

Ventilatiesystemen voor een aangename leefomgeving

Ventilatie in uw keuken, woning of living plaatsen? Ook hiervoor bent u bij Algemene Elektriciteitswerken Luc Sorton in Pellenberg (Lubbeek, Vlaams-Brabant) aan het juiste adres!

De bouwheer van een huis bij nieuwbouw- en renovatieprojecten is sinds 2006 verplicht om te voldoen aan EPB-normen (energieprestatieregelgeving). Woningen worden steeds luchtdichter gebouwd, wat een goede zaak is voor uw energiefactuur. Dit heeft wel tot gevolg dat de binnenlucht in uw woning vaak ongezonder is dan de buitenlucht. Dit kan leiden tot geïrriteerde ogen, misselijkheid, ... 


Maar ook uw woning kan hieronder lijden. Denkt u maar aan gecondenseerde ramen, schimmels en geurhinder. Daarom is het belangrijk om een goede ventilatie te voorzien.

Door een ventilatiesysteem te plaatsen zorgt u voor een toevoer van verse lucht in uw leefruimtes zoals uw bureau, slaapkamer en woonkamer. Vochtige lucht in vochtige kamers zoals uw wc, keuken en badkamer wordt afgevoerd. Zo wordt uw woning dus altijd voorzien van frisse, verse lucht terwijl vochtige lucht wordt afgevoerd. Dit komt zowel uw woning als uzelf ten goede.

Laat uw ventilatiesysteem plaatsen door een vakman zoals Luc Sorton. Neem contact op voor meer informatie of vraag een gratis prijsofferte aan!

Neem contact op

Sorton Luc

Plaatsen van domotica, verlichting en elektriciteit regio Pellenberg, Lubbeek