Automatische poortopener of hekopener regio Lubbeek, Leuven, Vlaams-Brabant

Automatisatie van poorten, deuren en hekken

U wilt graag uw poort, garagepoort, hek of afsluiting automatiseren? Geen probleem, Sorton Luc in Pellenberg (Lubbeek, Vlaams-Brabant) is uw specialist op het gebied van automatisatie! Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om steeds topmateriaal en werk af te leveren.


Door het plaatsen van een automatische poortopener, deuropener of hekopener krijgt u eenvoudig toegang tot uw woning door middel van een druk op een knop. Zo hoeft u niet steeds uit uw wagen te stappen om uw poort of hek te openen en sluiten.


Uiteraard neemt Luc Sorton alle elektriciteitswerken voor zich. Zowel het plaatsen van de elektromotoren, de draagbeugel, kleine elektriciteitskast en het leggen van de elektriciteitskabels worden in eigen beheer uitgevoerd.


Niet enkel uw poort automatiseren, maar uw volledige woning? Luc Sorton is ook uw vakman voor het plaatsen van domotica.


Maak het uzelf gemakkelijk en bel ons vandaag nog of maak gebruik van het contactformulier om een gratis offerte aan te vragen voor deur- of poortautomatisatie!

Neem contact op

Sorton Luc

Plaatsen van domotica, verlichting en elektriciteit regio Pellenberg, Lubbeek